O nama

10 godina s Vama!

Poliklinika Adarta

Poliklinika Adarta privatna je zdravstvena ustanova čiji je temeljni moto očuvanje zdravlja I postizanje optimalnog fizičkog, ali i mentalnog balansa.


Čak i Vaše najmanje zdravstvene brige i nedoumice od podjednake su nam važnosti kao i rješavanje kompleksnijih zdravstvenih poteškoća koje zahtijevaju složeniji pristup svakom našem malom i velikom klijentu.


Stručan, pouzdan i pažljivo odabran medicinski tim naša je osnova i temelj da Vama i Vašim najmilijima  pružimo najbolju moguću kvalitetu medicinskih usluga.


Svjesni činjenice kako se dinamika života, potreba, shvaćanja zdravlja mijenjaju kroz vrijeme i životne zahtjeve – poliklinika Adarta nastoji i uvijek će nastojati pratiti korak s vremenom, suvremenim medicinskim dostignućima, ali i izazovima koje upravo Vi stavljate pred nas.


Osluškujući Vaše potrebe, poliklinika Adarta neprestano proširuje svoje djelatnosti – ginekologija i opstetricija, pedijatrija, dermatovenerologija, centar za ultrazvuk, nutricionizam, specijalistika uha, grla, nosa, psihologija, anesteziologija / akupunkturologija, centar za umjetnu oplodnju, centar za dermatoestetiku i vaginalnu rejuvenaciju te preko 2000 laboratorijskih pretraga u suradnji s našim renomiranim laboratorijima – samo je dio misije, vizije i budućnosti poliklinike Adarta.


Vaši svakodnevni pozitivni komentari, mnogobrojne uspješno vođene trudnoće, Najdoktor certifikati, dokaz su Vašeg zadovoljstva, a ono je na kraju krajeva i naša glavna motivacija za daljnji rad.


Uvjerite se i sami u kvalitetu naše poliklinike i pomognite nam da zajedno gradimo put prema boljem zdravstvenom sustavu.

Poliklinika Adarta – u službi Vašeg zdravlja od 2010. godine.

0 +

zadovoljnih
pacijenata

0 +

prekontroliranih
trudnoća

0 +

godina
iskustva

0

specijaliziranih
stručnjaka