Nutricionizam

U potrazi ste za planom prehrane koji će udovoljavati Vašimželjama kao što je mršavljenje ili postizanje boljih sportskih rezultata, ali I Vašim zdravstvenim izazovima kao što u policistični jajnici, celijakija, intolerancija na gluten, laktozu, Chronova blest?

 

Svoje nedomunice u vezi prehrane riješite uz stručno vodstvo naše nutricionistice koja će izraditi plan prehrane utemeljen na znanosti i individualnim potrebama Vašeg organizma.

Naše usluge

Ovisno o Vašim individualnim potrebama i zahtjevima kao i o zdravstvenom statusu, nutricionističkim savjetovanjem dobiti ćete smjernice i savjete za postizanje optimalnijeg obrasca prehrane, tj. usvajanje osnovnih principa zdrave prehrane,  a time I zdravijeg životnog stila. Ne kaže se uzalud: “Ono si što jedeš.”

Cjenik

Naziv uslugeRedovna cijenaCijena s popustom 10%
Nutricionističko savjetovanje 45min38,89 €
35,00 €
Pregled + analiza i mjerenje tijela + plan prehrane za 2 tjedna88,89 €
80,00 €
Pregled + analiza i mjerenje tijela + plan prehrane za 4 tjedna 144,44 € 130,00 €
Kontrola i konzultacije 38,89 €35,00 €
Cijena s popustom 10% odnosi se na gotovinsko plaćanje

Često postavljana pitanja

Nutricionistički pregled uključuje jednostavnu i bezbolnu analizu sastava tijela kojom dobivamo vrlo važne podatke za procjenu optimalne i odgovarajuće tjelesne mase s obzirom na spol, dob i razinu fizičke aktivnosti.

Prije nutricionističkog pregleda i mjerenja ne preporuča se unos kave i alkoholnih pića, kao ni neporedno prije unos prevelikih količina hrane i tekućine, također osoba ne smije biti bolesna tj. ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu. 

Mjerenje se ne provodi ni kod osoba sa metalnim imaplantatntima, kao ni u osoba s pacemakerom. Ukoliko osoba na sebi ima nakit ili druge metalne predmete potrebno ih je prije mjerenja skinuti.

Prije mjerenja potrebno je isprazniti mjehur.

Rezervacija termina

Kliknite ispod za rezervaciju termina